Today is the day

Just nu sitter jag och kollar på VAKNA med the voice. Ska snart pallra mig iväg till bussen. Men orkar egentligen inte för jag ska ha med mig en liten väska. Plus att jag har matte C omprov. Omprovet är ifrån förra terminen och jag fattar ingenting och kommer inte ihåg något alls. Jag vet att jag har ett säkert IG!


Däremot är det skönt att vi tjejer har fixat klart vårat projekt arbete. Nu är det bara bränningen kvar. Synd att vi inte hade det som ett UF företag, de hade kunna gått bra för oss. Vi har nämligen gjort en illutruerad barnbok med en liten ljudskiva till. På skivan är det vi som pratar berättelsen med olika röster och så. Sen finns det även två visor med på skrivan som vi har gjort. Riktigt skoj :) tycker jag allt!

Nej nu ska jag borsta tänderna och sen dra!

and after school it's åland next, tihi. kryssning på Cinderella! :D

Puss
Ciao Matilda

Give me strength

17:59

Ge mig styrka! JA TACK!
Jag har ingen ork eller vilja alls. Usch vad jobbigt det känns att komm hem från en lång och seg skoldag och sen sätta sig ner och börja plugga igen. Svenskan ska va klar på fredag tydligen och lika så filosofin som jag knappt fattar alls! Sen har jag och Hanna en låt kvar att skriva till PA. Och som pricken över i:t så ska jag göra ett matte C omprov från förra terminen nästa vecka. Och jag kommer verkligen inte ihåg ett skit sen dess :/ Hur ska detta gå? Jag vill verkligen inte få ig i matte c. Då har jag pluggat det i ett år i onödan! helt i onödan, aldrig i livet säger jag bara! Jag ska ha mitt G !!!

Nej nu ska jag sätta igång och plugga ordentligt. Skriver kanske en update senare...so long!



Update, 23:14

Att plugga har inte gått särskillt bra idag asså. Har varit så trött och seg hela tiden, eller ja, hela dagen. Men jag gjorde några mattetal och sen skrev jag ngr rader på filosofin och skrev lite på svenskan också. Men det saknas fortfarande massvis. Jag får fortsätta imorn efter dansen. Det är sista dansträningen imorn innan ungdomshelgen, känns lite pirrigt. Jag känner mig inte alls så säker som jag hade hoppats. Vi ska iaf köra dans mellan 16:30-19:00 imorn.

Jag vet knappt vad jag skriver, om de ens går att läsa och förstå. Huvva vad trött jag är!
Nej nu går jag och lägger mig! Godnatt och sov gott!

Ciao Matilda


Orkar inte...

Jag orkar egentligen inte skriva alls, MEN skulle bara säga att jag är grymt skoltrött!!!
Ja, då vare sagt...

godnatt
Ciao Matilda

Trötter

Ujujuj vilken seg dag det har varit! Typ omöjligt att komma upp imorse. Hannah sov här i natt och igår la vi oss vid halv tolv typ, somnade kanske runt tolv. Vi satt och läste igenom svenskanationellahäftet tills idag. Det tog oss ca två timmar att läsa ut det igår. Huvva!
När man tog sig upp till slut imorse och tog sig till skolan så var det aulan som väntade. Skrivning i nationella svenska mellan 08:20-13:20. Usch vad svårt det var. Det gick inte bra alls att skriva för mig idag. Riktigt missnöjd med det jag skrev.
Efter nationella satt jag och väntade på att klockan skulle bli kvart över två, för då skulle jag iväg och träffa Rose-Marie från Bärgsdagsbladet och fotas inför en intervju. När jag väl hade gjort de var klockan bara halv tre och dansen börjar inte förrän klockan halv fem. Så jag gick till kyrkan och la mig och sov en stund i soffan. Riktigt skönt var det :D
Jag kom som sagt inte hem förrän klockan var halv sju i kväll. Jag är tröttare än djuret just nu! Nu ska jag dra iväg och duscha och sen krypa ner i sängen på en gång!!

Btw, den 27de blir det kryssning igen. Det ska bli riktigt roligt! :D

Godnatt! Sov gott!

Ciao Matilda



Estocolmo

Igår blev det uppstigning tidigt för att gå in och väcka och fira Malin på 20 årsdagen. Själv fick jag hålla i flaggan när vi kom in sjungandes. Alltid lika mysigt med födelsedagsfiranden! Igår var ju dagen vi alla väntat på, eller i alla fall jag, Malin och Sara. När vi var klara hemma så åkte vi in till stan för att ta tåget till Sthlm. Men tyvärr var det något fel på ledningen eller nått, så tåget från Arboga fick ta en omväg för att komma till Västerås, eftersom det inte gick att åka genom Köping. Så alla som satt och väntade på tåget skulle få åka med en ersättningsbuss till Västerås och sedan fortsätta med tåget till Sthlm. Men tyvärr så klev vi alla på ersättningsbussen till Arboga som kom från Västerås istället. Så vi fick först åka till Arboga och sen till Västerås. Och som tur var hann vi precis med tåget. Vi hade precis hunnit stanna bussen, då rullade tåget in på spåret. Vi sprang och vi hann. Väl framme i Sthlm så var klockan 12:25 (egentligen skulle vi varit där 11). Jag, Malin och Sara gick runt och shoppade lite. Sen blev det käk och lite mer shopping. Sen mötte vi upp Emil vid t-centralen (han skulle visa oss vägen till rival). Vi hade nog kunna gjort det själva endå, inte särskillt svårt, men det var trevligt att träffa honom en stund! Vi kom till slut fram till Rival och efter ett välbehövligt toalettbesök så intog vi våra platser på rad 17.

Klockan 16:00 började det vi väntat på, JOHAN GLANS - WORLD TOUR OF SKÅNE!!!!!!! Showen var så grymt bra. Vi skrattade och skrattade, ujujuj! Hade huvudvärk efter showen av allt skrattande. Det var en riktigt lyckad present jag fick!! Jag är riktigt glad och tacksam över hela dagen! Ett stort tack till fam. Borgenvik i Kolsva :D





Nu sitter jag i skolan och fryser, det är grymt kallt här. Snart öppnar matsalen och då ska vi dra och käka. Sen har vi en lektion kvar och det är dans på estetiskverksamhet. Det ska bli så skönt att komma hem sen. Tror jag ska kika på One Tree Hill som jag missade igår då. Sen är det luciaövning kl 18 ikväll också, skoj skoj :)

Nej nu får det vara nog för detta inlägget! Ha det kanon allesammans. Och btw, grattis till min bror Martin på namnsdagen. Och grattis till alla andra Martin:ar också ;)

Ciao Matilda

Helg vare här!

Helg är skönt, ja de är det!

Igår åkte vi till Västeråspingst på Nonstop Live.  Det var trevligt, riktigt kul att träffa människor där som man inte träffat på länge. Väldigt trevligt vare i alla fall.
Ikväll ska vi hem till Borgenviks i Kolsva för att fira Malin 20 och Sara 18. Blir nog minst lika trevligt där. Jag kommer stanna kvar där sen över natten för att de ska bli smidigare och även roligare imorn när jag, Malin och Sara ska till Sthlm. Vi åker med halv 10 tåget till Sthlm. Så vi hinner med en lite shopping och så innan vi ska till Rival på söder för att kolla på Johan Glans- World tour of Skåne!!!! Jag fick det i födelsedagspresent av Borgenvikarna. Det ska bli gryyymt skoj! :D

Nej nu måste jag ta och packa lite inför imorn, sen ska jag städa av lite innan pappa ska skjutsa in mig till stan. Jag ska hinna med att jobba lite på posten innan vi ska på kalas.

Ha det gött allesammans!

Ciao Matilda

Myspys

Idag har jag varit i skolan och varit duktig hehe. Var rätt slött och skönt på lektionerna dock. Det var en hel del borta i klassen. En del var på Örebromässa och de andra var sjuka. Det var soft för oss andra som var kvar^^,

Efter skolan drog jag och Hanna till kyrkan och satt oss ner för att skriva en ny låt till PA. Riktigt söt o go blev den haha! Efter vi hade pluggat ngr timmar så drog jag på lucia övning. "Det stråååålar en stjärnaaa" - javisst äre så!
Sen bar det åt till Arboga. Jag och Hannis har haft en mypyskväll med massa snack o skratt. Just loove it!

Nej nu ska jag väl va lite mer social med henne. Kanske bli en film för att avsluta kvällen :)
Ha de bra, sov gott!

Godnatt, och läget och hej!

Ciao Matilda

Trötter!

Usch vad trött jag är, jag ska snart gå och lägga mig så det får bli ett kort inlägg ikväll. Idag kom luciabilderna ut i tidningen. Väldigt dåligt tryckt av tidningen tycker jag. Alla Kungsörs kandidater var helt röda, de såg allvarligt talat ut som kräftor, och även 4 st av Köpings lucior var röda. Däremot så blev jag och en till tjej bleka istället, haha. Hmm, blir kanske bättre tryck i nästa tidning.

Imorn efter skolan ska jag och Hanna jobba med PA och sedan blir det lucia övning. Efter det drar vi till Arboga och softar i Jontes lägenhet. Han är bortrest så Hanna bor där nu en vecka. Så de blir nog myspys!

Nej nu ska jag nog dra mig till sängen, orkar inte skriva så mycket som jag trodde. Får bli imorn eller ngt istället!
Sov gott alla! Godnatt på er!

Ciao Matilda
Hanna, Amy, Sebbe, Jag






Bild från helgen när vi firade Hanna
Ps. Jag och Hanna är utklädda till troll
(det syns inte så jättebra på bilden)


Life is strange

Imorse började jag min dag med ett Matematik C prov. Ujujuj, de va svårt och jobbigt. Jag satt och skrev i två timmar och blev helt slut i nacken. Efter det har jag haft ont. Sen runt kl 12 idag över gick det öven till huvudvärk, no fun no fun! Jag gjorde klart min svenska/nutida konst redovisning idag. Känns grymt skönt att bli klar med den! Sen fick jag även veta på samhällskunskapen att jag fått MVG på min inlämningsuppgift (den som jag nämnt i tidigare blogginlägg). Huuuur skönt kändes inte det då!? GRYMT SKÖNT skulle jag vilja påstå, yes indeed :D

Dock har jag haft en konstant huvudvärk sen kl 13 idag, den vill inte försvinna även fast jag tog två alvedonforte värktabletter som är 1gram styck (alltså som 4 vanliga värktabletter), useless med andra ord!

Idag har jag bara tagit det lugnt efter skolan. Har legat och kollat på tre One Tree Hill avsnitt som jag spelat in, så gött asså! Jag behövde den här dagen. Om jag skulle haft något annat inplanerat på mitt schema så hade jag ändå inte klarat av den med min huvudvärk. Huvva, jag sprängs!

Livet är allt bra orättvist! Förstår knappt att det kan hända. Helt oförståligt. Helt ofattbart! Jag finner verkligen inga ord. Jag tänker på dig, din familj och dina nära och kära! Vila i frid!

Nej nu blir det sängen tror jag! Sov gott dårå! Ta hand om er och kom ihåg att ta vara på er tid med alla ni älskar...

Ciao Matilda

Back to normal

Yes tyvärr så är det så imorn. Skola skola skola som tar över ens fritid. Nu kmr det bli en hel del med luciaövningar också. Hoppas på att det kommer bli roligt och minnesvärt!

Igår firade vi Hanna som fyllt 18 barre, congrats to her! Började hemma hos Hanna och sedan drog vi alla ut på Källarn i Arboga. Jag hade grymt skoj hela kvällen, det blev riktigt lyckat! Idag har jag umgåts med Hanna KH och Hannah BH, va och käkade och satt o snackade tills mörkret kom. Ja de kan ju bli så ibland, trevligt vare! Sen tog jag tåget till Köping och stack till posten och jobbade.


Jag har varit hos min kära bror Martin ikväll. Hans lägenhet är typ huuuuur snygg som helst!!! Jag skojar inte, asså ruskigt snygg är den! I looove it! Jag är så avundsjuk så jag spricker! Han kommer stormtrivas och jag kommer sakna honom här hemma. Det kommer bli tomt här hemma, först Linus sen Martin. Två flyttade hemifrån, sen var dom bara fyra... :P


Nej nu är jag så rått uttråkad. Så nu blir det sängen för min del! Imorn blir det tillbaka till fängelset, kanske borde vara någolunda pigg då.

Sov så gött! Godnatt påre!

Ciao Matilda

RSS 2.0