Tack och hej!

Jag börjar om på nytt med mitt bloggande!  Jag känner att jag behöver en ny start och detta kan vara en bra början. Ni hittar mig på matildaborgenvik.devote.se. Jag hoppas ni fortsätter läsa...

Tack och hej för mig!

Underbar dag med underbara vänner!

Dagen började tidigt! Jag var duktig och tog mig upp ur sängen vid nio - halv tio (somnade inte förrän halv 3 natten innan). Jag kastade i mig frukosten och fick skjuts in till stan, där jag fixade jobbet på posten. Efter mitt hårda slit på posten så blev jag upphämtad av Malin, Sara och Carin. Jag hoppade in i bilen, musiken och brudarna var laddade; Vingåker heer we come!
Shoppingen gick helt okej. Men de bästa på dagen var ändå vår picknick! Vi åkte in vid Julita Herrgård och satt oss vid ett bord och mös med vår picknick vid vattnet. Fåglarna kvittrade och de var helt stilla på sjön. En underbar picknick med underbara vänner! En helt galet bra dag! :D





Snart smäller det...

På torsdag kl. 20 och fredag kl.17 ska vi äntligen spela upp musikalen Hammarslagen i Köping Pingst. Det ska bli grymt skoj! Kom dit och kika om ni är sugna vettja :)

Idag har jag hjälp till lite hemma med städningen, jag håller fortfarande på men tar en paus just nu. Ikväll kommer Linus hem och imorn kommer släkten. Treeevligt! :D

Nej jag ska fortsätta. Måste även fixa personbevis till min ansökan till Viebäcks folkhögskola! Måste få det klart så jag kan skicka iväg det.

So long...

Påsklov

Vilken början på påsklåvet! Vilken dag! Vilket väder :D GUD ÄR GOD!!

Jag får panik varje morgon när jag vaknar upp och ser att jag sovit länge när det är solsken och blå himel ute! Helt plötsligt så känns det som om jag missar livet hehe.

Idag ska jag fixa lite här hemma och sen åka in och träffa Hannah min kära vän. Vilket ska bli väldigt nice! Vi får la se vad vi hittar på, vädret är ju kanon!

Nej nu ska jag skynda på lite! Får inte spilla mer tid...

CIAO!


(Jag passar på att lägga ut en sommarbild)


Länge sen!

Det känns verkligen som om det var en evighet sen jag skrev blogg.
Den här helgen har varit kanon. Hade en riktigt bra kväll på us i fredags och igår så dansade jag hela dagen och på kvällen tog jag det lugnt med vänner. Idag har jag sjungit i kyrkan och sen spelat fotboll och volleyball, grymt skoj måste jag säga!

Förra helgen var jag, Hanna och Hannah i Stockholm. Grymt rolig helg tycker jag! Kunde varit ännu bättre, men den blev ändå helt okej! Funderar på att åka dit om några helger igen, det är nämligen idol i Sthlm då, men jag vet inte...




Nej nu ska jag ta och sova tror jag! Sängen är väldigt efterlängtad!

Hej o hej!

RSS 2.0