I AM SO EXCITED!!!!

IIHIHIIHIHIHIHI ! ;D Nu har vi sportlov!

Om inte mindre än 4 timmar så kommer vi sätta oss på tåget och åka uppåt i landet. Jag, Carin och Malin, sicken gäng asså! Och sen kommer vi vara framme imornbitti. Det ska bli så grymt kul att hälsa på Fialotta och umgås och även åka skidor. Grymt!
Kommer hem på torsdag kl 07:30 typ. Så då ska jag väl sova lite och sen upp på nya äventyr!

Nej nu ska jag åka o handla lite gott till resan och sen fixa det sista!

Ha ett superbra lov nu, för de ska jag ha! Farväl suckers! So long...

Matilda

Sjukling dårå

Idag är jag hemma och är sjuk, sucks! Idag skulle jag varit med och sjungit på lunchkonserten men de hade aldrig funkat. Så istället blev jag hemma. Jag har kikat på The hills hela dagen hittills och ska fortsätta med de nu.

So long...

Trötter

Idag är jag tröttis, det blev sent igår. Jag åkte till Arboga för att umgås med Hanna och Natalie. Hade en rolig kväll med dem o några till dårå!
Nu ska jag dock försöka hålla mig vaken för att kika på One tree hill och Gossip girl. Sen kommer jag nog slockna för kvällen. Vilket visserligen inte skulle vara allt för hemskt. Jag behöver sömn!


Vilken härlig dag!

Vädret är fantastiskt vackert idag! Blå himmel, skinande sol och snö! I förra inlägget klagade jag på snön, jag trodde att den skulle komma och ligga kvar en dag och sedan smälta bort och ge oss slask och elende. Men den stannade kvar och jag kunde inte vara lyckligare!

Imorse vaknade jag upp när mamma kom in med frukost på sängen och sa "Grattis på alla hjärtans dag". Du är söt mamma!
Nej nu ska jag snart börja dona lite här hemma, rummet ser ut som jag vet inte vad och jag ska tvätta en del. Sen får vi se vad som sker ikväll.

Några andra saker som hänt:
- Jag har hyrt min balklänning, fixat frisör och smink tills balen nu.
- Hannah har fyllt 18 barre (grattis igen stumpan).
- Var på första studentfesten i torsdags.


SNÖAR?!?!?!

VARFÖR SNÖAR DET?! JAG VILL HA VÅR HÄR NUUU!

Jag ska åka upp till åre om två veckor och då får det gärna vara hur mycket snö som helst. Men nu?! Och här?!
Nej det här går jag inte med på! Egentligen skulle man gå ut och demostrera genom att gå runt med massa värme slingor och lägga ut dem på gatorna. Jag vill har barbacke nu... Aja, man har väl inget val. Det är bara att stå ut ch vänta på våren och sommaren.

Endast en fråga kvar på samhällen. Jag hann aldrig lämna in den innan feedback datumet. Men jag hoppas att jag ska få med det viktiga den här gången. Förra gången missade jag en lite grej på ena MVG frågan. Så de fick bli en VG+ på den uppsatsen. Men nu ska jag ha de där MVG:t! :D

Nej nu ska jag käka och så, ev hinna med och plugga lite på samhällen. Sen ska jag ta bussen in vid halv 11 för att sola!

Trevlig helg förresten, CIAO /

Matilda



Studiedag

Kan man göra annat än att älska studiedagar? Nej jag tror nästan inte de! De är gött med en ledig dag mitt i veckan, visserligen hade det varit gött att va ledig hela fredagen istället. Men de kan ju vara skönt att få slappna av nu med. Endast två dagar till i skolan, sen är det återigen helg!

Nu sitter jag och ska försöka ta och plugga lite mer samhäll. Den ska vara klar imorn så jag kan skicka in den till Niklas och få lite feedback. Hoppas jag hinner klart, det är ett måste helt enkelt!

Idag så är det ingen vanlig dag vill jag påstå! Idag fyller nämligen min bror Martin 20 år! Inte dåligt alls! Så GRATTIS till 20 barre brorsan! Hoppas dagen blir kanoners! <3



Nu ska jag fortsätta med samhällsuppgiften!

CIAO!

RSS 2.0