Huvva, säger jag bara!

Vaknade upp tidigt i morse och gjorde mig i ordning. Sen drog jag, min syster Amanda, mina kusiner Sebastian och Hampus och min moster Lillemor till bowlingen. Det var skoj, även om det inte gick bra alls! Dock så gick brannlarmet igång så vi fick stå ute i ca 5 min. Men det var tydligen inget allvarligt så vi hann gå in och spela klart våran serie innan brannlarmet gick igen :P Tur var väl de att vi var klara då, hehe.

Annars idag har jag slappat hemma och umgåts med mina kusiner från Götet. Sen vid halv sex åkte jag in till stan och mötte upp Haglund och så tog vi sällis ner till Köpings Zoo. Där möttes vi alla för att den gå till en lokal och fotas. Vi är sju stycken som är luciakandidater till Köpingslucia i år. Det ska bli riktigt roligt, men tyvärr kanske jag inte komme kunna vara med. Jag tror nämligen att mitt hjärta kommer sluta slå den 5 november. Det är nämligen då som bilderna som vi tog idag kommer visas i tidningarna. Jag säger bara SE UPP!! Jag och mitt stora smile med majs-tänder kommer ge hjärtattacker till folk!! (obs, inte alls meningen att göra de. men jag kan inte rå för om folk dör) jag själv kommer iaf dö! kommer skämmas ihjäl. tur är väl de att de bara är under en viss period och inte längre än så, ja tack o lov!!

Nej nu ska jag ta och sova snart. Jag ska upp och jobba imorn. Ja ni läste rätt ;) Jag ska jobba på posten och dela ut post hehe. "Nähää gör man de på posten?" Ja ganska självklart men tänkte bara att jag brukar jobba extra på helgerna o bara fixa lite med reklamen, men inte imorn inte. Då är de riktig post som gäller! Men aja, ska kila nu iaf hehe.

Sleep tight all night!


Ciao Matilda

"We fall down, every once in a while"

Usch vilken bra låt! "Kurt Nilsen - Every once in a while".


Hon säger: lugnt om jag övernattar? annars tar jag med mig ett tält o ställer upp utanför? :-P
Han säger: ta tält!
Han säger: om du fryser kan du alltid komma och värma dig hos mig
Han säger: :-)




Idag fick jag ta ut mina flätor. Pappa berättade idag att de hade ringt från Bergsdagsbladet och sagt att jag blivit kandidat till Köpingslucia. Mamma hade tydligen skickat in mig dit när jag var i Sthlm! Det ska bli riktigt kul faktiskt. Så nu fick jag ta ut flätorna så jag kan fixa håret som en normal människa imorn. Vi ska träffas utanför zoo för att gå sen och fotograferas till tidningen, spännande.



Annars så blir det till o bowla imorn med mina kusiner från Götet som kommit upp och hälsar på. Och sen på kvällen ska jag vara barnvakt åt dem. Skojseliskoj! :)

Nej nu orkar jag inte skriva mera, HADE!

Ciao Matilda

Man har så kul med toffifie

Jo men säkert? Man mår ju typ illa av dem, jo men de är ju kul. Javisst äre så!

Sitter i sthlm hos Emil. Ska åka hem idag, eller egentligen inte hem. Jag ska till Arboga, träffa Hanna banana dårå! Trevligt värre dårå! Ska fixa mina kläder tills den 1a november då det är Halloween party :D Hanna fyller ju 18 år på fredag, wiho!

Nej nu ska jag vara social ;)

Ciao Matilda


Höstloooooov!

ÄÄÄÄNTLIGEN ÄÄÄÄNLTIGEN IDAAAAAG!

Är i sthlm today hos min pal Emil. Känns grymt bra att vara här. Jag vaknade upp för en 30 min sen då han ringde och ville att jag skulle komma och göra honom sällskap på hans tur (han jobbar på posten). Så nu ska jag byta om och sedan dra ut i solna för att göra honom sällis. Idag kommer Renée hit också, får se vad vi hittar på. På eftermiddagen ska jag iaf träffa Pelle ngt. Ska bli riktigt trevligt!

Nej nu väntar Emil och posten på mig!

So loong suckers! ;)


Ciao Matilda


Var finns orken?

En oerhört bra fråga om ni frågar mig!
Imorse när jag vaknade upp var jag helt död. Jag mådde dåligt och ville helst inte gå till skolan. Men jag kom och tänka på min underbara matematik C -lektion och fick genast massvis med energi, NOT. Men jag pallrade mig upp ur sängen och gick till bussen ändå. Skolan here I come! Efter matten bestämde jag mig dock för att gå hem. Mådde så dåligt, jag kunde bara inte stanna kvar. Väl hemma så la jag mig i sängen framför tvn. Ohh ja, det var skönt! Jag har även varit lite duktig idag och städat lite. Bra Matilda!
Jag kikade på Heroes nyss, gaaah vad jag får panik. Det var ju säsongsavsluting, BUHUU!!! Jag kan knappt vänta en vecka på nästa avsnitt och nu måste jag vänta hur länge som helst. Usch får rysningar av tanken!

Imorn så är det stress-Fredag för mig. Hinner inte hem efter skolan så jag får gå direkt till kyrkan. Efter kyrkan så hinner jag inte heller hem, utan jag måste åka direkt till Arboga. Där kommer jag tillbringa kvällen på "Höstmiddag -08", det ska bli mycket mycket trevligt tycker jag!

På lördag åker jag iväg till Sthlm för att hälsa på Emil. Stannar nog till tisdag. Ska bli nice att åka bort ngr dar! aaaabsolut! Däremot skulle det inte skada om jag kunde trolla bort detta höstväder. För ngr veckor sen var det mysigt och vackert ute med alla färger och höststämmningen och allt. Men nu vill jag bara ha värme! Jag saknar sommaren! Därför avslutar jag detta inlägg med en sommarbild!



Godnatt allesammans!

Ciao Matilda

Hej och hå!

Ja, nu sitter man i skolan nu igen. Det var ett tag sen jag skrev känns det som, drygt en vecka. Mycket har hänt, bra och dåligt. Inget som är värt att nämnas dock.
Just nu är det iallafall sceniskt musikprojekt som gäller. Vi håller på och repeterar våran pjäs, riktigt roligt är det! Dock så är det slut om 40 min typ. Då blire dans istället. Då måste vi kämpa och repetera en del också, vi har ju uppvisning om bara en månad typ! Can't wait..!!

Igår honka jag på KH hem efter skolan. Vi satt oss och jobbade med PA. Skrivit klart en låt nu "Stackars Alf" heter den. Haha riktigt söt blev den. Hanna va så lycklig när vi va klara, hon börja nästan tjura haha.
Efter jobbet drog vi och käka och sedan fortsatte vi hem till Jonte och träffade han och Tobbe ett tag. Det blev rätt sent efter en del fotbollskikande och film. Hanna hann iallafall fläta klart mina flätor! ( DOCK, ser jag typ skallig ut. Så jag måste ta och fixa nå bra frisyr med mina flätor). Vi la oss iaf runt kl 2 och somnade gott må jag säga!

Ja och vad händer då senare idag kan man undra? Jo först dans som jag skrev, och sen det otroligt roliga som jag väntat hela dagen på; TAADAAAAAAA... PLUGG! Tyvärr! Jag måste fixa klart svenskan tills imorgon och sen måste jag verkligen öva på min sångläxa och gitarrläxa. Jag har lovat Jon (min gitarrlärare) det.

Nej nu ska jag kila iväg och spela mer teater!
Ha det bra gott folk...

Ciao Matilda

Keep on workin'

Det har varit en ganska skön skoldag idag. Mellan 9-11 så hade vi gemensam sånglektion hos våran sångpedagog. Det var som vanligt, helt okej. Sen på de kommande tre lektionerna så fick vi arbeta med våra uppsatser och uppgifter. Kändes bra med tanke på att jag ligger lite efter. Sen hade vi ett möte med jipporådet i skolan. Snackade lite om anmälan vi gjort på de 6000 kr som blev stulna. Hoppas på att kunna sätta dit de skyldiga! men de känns rätt hopplöst...

Just nu sitter jag och gråter. Ja kan man göra annat när man kollar på Extreme Home Makeover? haha. Nej jag skulle inte tro det. Det handlar om en 8årig tjej som har cancer, det är så hemskt!!! Men jag får skylla mig själv för att jag gråter, jag borde egentligen plugga. Samhäll, Nutidakonst/Svenska, Matte, Gitarr m.m. Så nu får jag ta och skärpa mig och ta mig i kragen! I have work to do...unfortunately!

Ciao Matilda



UPPDATE!

Måste bara säga att nu börjar det flyta på med samhällsuppgiften, känns riktigt bra det här!
WIHO! Im back om track ;)



Pluuuuuugg!

Ja här sitter man idag igen, plugg plugg plugg! Tar de någonsin slut? Samhällskunskapen är riktigt jobbig. Förstår inte varför de ska vara så svårt att skriva en uppsats. Det går bra ända tills man nästan är klar, de är då man fastnar på riktigt. Huvvaligen!!

Skolan för övrigt var kul idag. Favoritlektionen är definitivt sceniskt musikprojekt! Älska teater! :) hehe Efter skolan blev det dans och sen hem för att få främmande. Fin besök ;) Det var nämligen Lotta och Fia Haglund som kom över på middag. Jo men visst, alldeles för sällan tycker jag! Saknar våra gamla grannar! Mysigt att man kan bjuda hem dem ibland.

Nej nu måste jag verkligen ta tag i detta! Samhällskunskapen ska bli klar!
HEJA HEJA MATILDA!!! peppa till nu...

Ciao Matilda

Första inlägget

Varit hemma hela dagen idag. Sitter just nu och försöker skriva en samhällsuppsats och det är helt OMÖJLIGT!!!
Jag förstår inte varför allt i hela världen är emot mig just nu!
Livet kan vara så mirakulöst sämst ibland!

- "Hej jag Heter Matilda och jag väntar ivrigt på en vändpunkt just nu !!!! "

Ciao Matilda


RSS 2.0